phone +31 (0)629281251

Zinspiratie

Iedere zondag is er van 11.00 tot 12.30 uur een activiteit in de kapel of de meditatieruimte.

Wil je op een inspirerende en zinvolle manier de zondagochtend beginnen?

Iedere zondag is er van 11.00 tot 12.30 uur een activiteit in de kapel of de meditatieruimte. Twee keer per maand luisteren we naar inspirerende teksten en muziek en gaan we met elkaar in gesprek. De andere zondagen is gereserveerd voor gezinnen met kinderen en wordt er ouder en kind yoga, meditatie en massage gegeven of is er een speelse voorlees ochtend. Na afloop is er koffie/thee/fris en iets lekkers. Wie wil kan daarna mee lunchen en ’s middags nog gaan wandelen in het bos.


Kosten: € 10,- per persoon.

Mee lunchen: € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

Aanmelden en/of informatie: events@innessence.org

Programma (let op onze nieuwsbrief of kijk op de kalender, in verband met vakanties kunnen de zondagen soms anders ingevuld worden!)


1e zondag van de maand: Annelies Theelen en Merel van der Mee reiken door middel van yoga oefeningen, massages en meditaties tools uit om als ouder samen met je kind te ontspannen. Kijk ook op hun facebookpagina: Maansteen kinderyoga.

2e zondag van de maand: Joris Vincken speelt piano, leest voor uit eigen werk en vertelt hoe mooi het leven is als je ziet dat alles precies helemaal goed is zoals het is. Voor meer informatie over Joris zie: www.jorisvincken.com

3e zondag van de maand: Annelies Theelen en Merel van der Mee reiken door middel van yoga oefeningen, massages en meditaties tools uit om als ouder samen met je kind te ontspannen. Kijk ook op hun facebookpagina: Maansteen kinderyoga.

4e zondag van de maand: Francien van de Beek gebruikt mystieke en spirituele teksten uit alle religies en levensbeschouwingen om samen bij stil te staan. Meer over haar weten? www.francienvandebeek.nl

5e zondag van de maand: zie onze kalender.


N.B. Voor de ouder en kind yoga is het belangrijk om je vooraf aan te melden, aangezien de ruimte beperkt is. Voor de andere ochtenden is het fijn als je je aanmeldt, maar niet persé noodzakelijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x