Zinspiratie

Zinspiratie

Wil je op een inspirerende en zinvolle manier de zondagochtend beginnen?

Iedere zondag is er van 11.00 tot 12.30 uur een activiteit in de kapel of de meditatieruimte. Twee keer per maand luisteren we naar inspirerende teksten en muziek en gaan met elkaar in gesprek. De andere zondagen is er een activiteit voor ouders en kinderen, waaronder ouder en kind yoga, meditatie en massage, een muziekactiviteit of een speelse voorleesochtend. Voor iedereen is er koffie/thee/fris en iets lekkers. Wie wil kan daarna mee lunchen en ’s middags nog gaan wandelen in het bos.


Kosten: € 10,- per persoon.

Mee lunchen: € 15,- voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

Aanmelden en/of informatie: events@innessence.org

Programma (let op onze kalender, in verband met vakanties kunnen de zondagen soms anders ingevuld worden!)


1e zondag van de maand: ouder en kind activiteit, Francien van de Beek leest op een speelse manier voor, met muziek en beweging (op basis van donatie)

2e zondag van de maand: Joris Vincken speelt piano, leest voor uit eigen werk en vertelt hoe mooi het leven is als je ziet dat alles precies helemaal goed is zoals het is. Voor meer informatie over Joris zie: www.jorisvincken.com

3e zondag van de maand: Annelies Theelen en Merel van der Mee reiken door middel van yoga oefeningen, massages en meditaties tools uit om als ouder samen met je kind te ontspannen. Kijk ook op hun facebookpagina: Maansteen kinderyoga.

4e zondag van de maand: Francien van de Beek gebruikt mystieke en spirituele teksten uit alle religies en levensbeschouwingen om samen bij stil te staan. Meer over haar weten? www.francienvandebeek.nl

5e zondag van de maand: zie onze kalender.


N.B. Voor de ouder en kind yoga is het belangrijk om je vooraf aan te melden, aangezien de ruimte beperkt is. Voor de andere ochtenden is het fijn als je je aanmeldt, maar niet persé noodzakelijk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x