Prachtige retraite locatie boeken

Stichting Innessence beheert het klooster op deze bijzondere retraite locatie en biedt groepen de mogelijkheid om retraites en bijeenkomsten te organiseren. Retraitecentrum InnEssence heeft vooral bijeenkomsten waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Het InnEssence Centrum bestaat uit een grote zaal met haardvuur, een knusse lounge waar gegeten kan worden en je kunt ontspannen bij een heerlijk haardvuur, een vergaderzaal, een meditatieruimte, en 18 slaapkamers. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet. Er is ook een kapelletje met heerlijke akoestiek. En buiten een hottub.

Een tipiĀ  voor 15 personen is apart te boeken.

Er is een camping voor tenten en campers met douche en toilet.

Vraag naar de mogelijkheden en vergoedingen

 

InnEssence retraite locatie

De locatie van retraitecentrum InnEssence is gelegen in Noord-Limburg, tegen Brabant. Stokershorst 1 heeft als bestemmingsplan Rustoord. Meer van de geschiedenis kan je hier lezen. Er is veel natuur, waaronder 2 natuurgebieden binnen 10 min lopen en 1 op 10 min rijden afstand. Rondom het retraitecentrum is grote tuin met grasvelden, vijvers en een bos. Op 2 min lopen is een kanaal waar je in kan zwemmen en bij de buren lopen prachtige paarden en ponies. Op het land van het retraite centrum is een dierenverblijf met kippen, ponies, geiten, loopeenden en varkens.

 

Evenementen – Retraites – Resorts – Conferentieoord

InnEssence is zeer geschikt voor retraites, evenementen, resorts en als conferentieoord. De vergaderzaal en lounge kunnen verbonden worden door een verplaatsbare muur. Hierdoor heeft U de optie om het multifunctioneel in te richten. Ook de grote zaal met openhaard is zeer geschikt voor bijeenkomsten. Voor dansen tot en met yoga. Daarnaast is er nog een kapel met projectorscherm waar vanalles georganiseerd kan worden.

Het hoofdgebouw is voorzien van bijzondere kunst, kristallen en houtwerk. De meeste kamers zijn ruim en er is een grote diversiteit. Dat wil zeggen, kamers voor 1, 2, 3 en 4 personen.

Buiten is een prieel met haard waar je omheen kunt zitten. Het is volledig overdekt en biedt ruimte voor ongeveer 20 mensen zittend en daarachter 20 mensen staand. Ook het prieel heeft een klein keukentje met koelkast en wastafel.

Er zijn verschillende grasvelden en cirkels in het bos waar men activiteiten kan doen. Er is 4 hectare bos wat bij het retraitecentrum hoort.