phone +31 (0)629281251

Therapieën

Kundalini Yogakeyboard_arrow_down

Elke ochtend vindt er een Kundalini yoga sessie plaats in de yoga ruimte om 7:00 uur. Deze sessie wordt geleid door de yoga leraar van Stokershorst, Hardev.

Kundalini wordt gezien als the ‘Essence of Yoga’. Een van de bekendste quotes van Yogi Bhajan is:  “Gelukkig zijn is je geboorterecht.”

Yogi Bhajan( India) heeft de kundalini Yoga in 1969 naar het Westen gebracht. Zijn visie is dat we zijn allemaal op zoek naar geluk. Door Kundalini Yoga te beoefenen leer je om naar binnen te gaan met je aandacht en ervaar je dat alles in essentie in jezelf aanwezig is. 

Yoga betekent “eenheid.” Yoga is de vereniging van het individuele bewustzijn met het oneindige bewustzijn. Kundalini yoga activeert en kanaliseert op een subtiele wijze de kundalini energie, het is een latente spirituele potentie die energie transformerend en helend werkt op alle lagen van het bewustzijn. 

Een kundalini Yogales bestaat uit verschillende onderdelen, yoga oefeningen, asana’s, pranayama’s, ademhalingstechnieken en meditaties met of zonder mantra’s. Kundalini yoga is voor iedereen, voor alle leeftijden.

Kundalini Yoga voor zwangere vrouwenkeyboard_arrow_down

Het doel van “Bewuste Zwangerschap,” “De Gift of Giving Live.” is het verspreiden van praktische informatie aan de zwangere vrouwen en hun partners, door yogaoefeningen, ademhalingstechnieken en meditaties met of zonder mantra’s. Kundalini Yoga bereidt het lichaam, de mind en de spirit van de zwangeren, op een holistische wijze, voor op de geboorte van de baby. Kundalini Yoga helpt de zwangeren om een eenheidsbewustzijn te ervaren en diep te ontspannen waardoor de veranderingen tijdens de zwangerschap op een positieve wijze ervaren worden. Als een vrouw ontspannen is, is ze vanzelf intuitief, daardoor vertrouwt ze haar lichaam en kan ze zich beter overgeven aan het natuurlijke proces van de bevalling.

Meditatiekeyboard_arrow_down

Elke ochtend kunt u in de yoga ruimte terecht voor een meditatie om 8:00. En elke avond kunt u er terecht voor een stilte meditatie om 20:00.

Massage therapiekeyboard_arrow_down

De massages in Stokershorst worden gegeven door onze massage therapeute Tamara, die meer dan 20 jaar ervaring heeft in het vak. Tamara heeft een brede waaier aan opleidingen, zoals Shiatsu, Ayurveda, Aromatherapie, kleurentherapie, voetreflexologie, myogene release therapie, Energetische massage, healing met kwartsen en kristallen.


U kunt bij haar terecht voor de volgende massages:
Gelaat & hoofdmassage: 25 min. 30,-
Rug & nekmassage: 25 min. 35,-
Lymfedrainage gelaat: 25 min. 35,-
Lichaamsmassage: 50 min. 60,-
Aromatherapie Massage: 50 min. 80,-
Diep Tissue Massage: 80 min. 99,-
Voetreflexologie: 40 min. 45,-
Kristal Healing: 50 min. 65,-
Chakra Healing: 50 min. 65,-

Sat Nam Rasayan Healingkeyboard_arrow_down

Sat Nam Rasayan betekent, “Deep Relaxation in the True Identity. ” 

Sat Nam Rasayan is een oude meditatieve, sensitieve heling techniek uit India en Tibet. In het verleden was er een leerling voor elke leraar, deze traditie is doorbroken en nu kan iedereen deze heling techniek leren. 

De heler gebruikt zijn of haar meditatief bewustzijn om zich te verbinden met de  “Sacred Space”, om zijn of haar bewustzijn te vergroten en deze bron te gebruiken voor transformatie en heling. De client ervaart tijdens de heling een diepe staat van ontspanning, in deze staat van diepe rust vindt er heling plaats.  

Natuurbelevingkeyboard_arrow_down

Stokershorst omhelst 4 ha bos, waar je lekker kunt genieten van een wandeling, en terug in contact kunt komen met de natuur. In de regio heb je verschillende bekende wandel - en fietspaden, en op enkele kilometers heb je het nationaal park De Grote Peel (http://www.natuurparkenlimburg.nl/np/de-groote-peel).

Er zijn eveneens dieren aanwezig op het domein, namelijk 3 geiten, 2 varkens, 1 Boumer hond, 2 pony’s, 14 kippen, en 2 hanen, dewelke graag in contact zijn met mensen.

Boek nu uw therapiekeyboard_arrow_down

Laad je batterijen op via yoga, meditatie en andere activiteiten.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x